Jimdo

jimdoScrisul nu este doar apanajul oamenilor singuri, așa cum s-ar crede la o primă vedere. Scrisul formează, construiește, ajută oricând și oricum. Și nu puțini sunt aceia care și-au dat seama de acest lucru, în ultimii ani. Cu siguranță, acesta este și unul dintre motivele pentru care numărul de site-uri personale și de blog-uri a sporit considerabil, pe parcursul ultimului deceniu.

Cum nu toată lumea are cunoștințe în materie de web design sau de dezvoltare a platformelor web, există soluții multiple pentru aceia care doresc să-și construiască un blog sau un site, pe gustul propriu, fără a fi nevoiți să apeleze la experți sau să cheltuiască sume foarte mari în acest sens. Una dintre aceste rezolvări facile și lipsite de costuri este Jimdo, o platformă web suport, care permite oricărui utilizator să-și creeze un cont și să-și dezvolte propriul site, după gusturile și preferințele sale. Deși pachetul gratuit este suficient de atractiv pentru orice user ”new-entry”, cei care doresc pot să apeleze la unul dintre pachetele Business sau Pro, pentru a beneficia de multiple facilități puse la dispoziție de către cei de la Jimdo.

Revenind la versiunea gratuită a platformei, aceasta este extrem de ușor de manevrat de către orice necunoscător, elementele putând fi adăugate sau eliminate din site cu doar un simplu click. Probabil că acesta este și unul dintre avantajele cu care Jimdo ia fața competitorilor ale căror panouri de control sunt extrem de complicat de manevrat. Site-ul nou creat are, de asemenea, avantajul de a putea fi customizat atât pe partea de design, cât și pe cea de conținut.

Accesarea platformei Jimdo este gratuită și poate fi accesată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Firebug

Marele avantaj al omului modern este acela că poate găsi întotdeauna noi modalități de a-și face viața mai ușoară. Asta...

Închide