Duplicate Cleaner

duplicate_cleanerCalculatoarele personale au devenit, în ultimii ani, depozitele noastre virtuale. Fie că vorbim de fotografii, videoclipuri sau documente de tot felul pe toate le stocăm, chiar dacă nu aveam neapărată nevoie de ele. Mai ales dacă dispunem de un spațiu suficient de generos pentru a putea face asta. În vârtejul acesta al păstrării feluritelor documente se întâmplă să salvăm de mai multe ori aceleași fișiere, în locații sau partiții diferite, fără ca măcar să ne dăm seama de asta. Și ajungem astfel să ocupăm o bună parte a hard-ului cu tot soiul de duplicate, de a căror existență nu avem habar.

Pentru astfel de probleme există și soluții, unele chiar gratuite, concretizate sub forma unor soft-uri. Duplicate Cleaner este unul dintre acestea, iar rolul său este acele de a detecta și elimina fișierele duplicat din calculatorul nostru. Scanarea partițiilor se realizează într-un timp scurt, iar curățarea hard-ului va duce la o mai bună funcționare a sistemului. De asemenea, programul oferă opțiunea vizualizării fișierelor detectate și șterse, printr-un fișier în format .csv, rezultat la sfârșitul operațiunii de eliminare a duplicatelor.

Versiunea gratuită a lui Duplicate Cleaner poate fi descărcată de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Micromax A115 Canvas 3D

Cine își imaginează că doar americanii sau est-asiaticii sunt mari producători în domeniul telefoniei mobile este într-o mare eroare. Bineînțeles...

Închide