Starbucks FreePlayer

starbucks_free_playerFelul în care alegem să ne petrecem timpul liber a devenit o preocupare tot mai importantă pentru noi, în ultimii ani. Asta și datorită faptului că modalitățile de a ne relaxa sunt extrem de variate. Totuși, nu toată lumea dispune de suficiente resurse pentru a-și planifica vacanțe fanteziste sau activități extrem de costisitoare. Pentru cei care intră în această categorie, un film împreună cu familia sau o carte bună pot fi ingredientele perfecte pentru cele câteva zile libere de care beneficiază.

Cei care aleg prima opțiune, dar preferă să stea în fața laptopului, decât să se deplaseze la un cinematograf, probabil că sunt deja familiarizați cu cele mai celebre dintre playerele folosite de mai toți internauții, pentru vizionarea filmelor. O schimbare nu strică însă niciodată, mai ales dacă suntem dispuși să experimentăm noi soft-uri și noi facilități. Starbucks FreePlayer este un program gratuit, similar ca funcționalități celorlalte soft-uri de profil, ce poate reda fișiere în format .mkv, .webm, .mpeg-2, .flv, .mp4, .wmv, .ac-3, .aac, .dts, .mp3, Xvid / DivX sau H.264. De asemenea, programul suportă încărcarea subtitrărilor externe și permite editarea totală a font-urilor, începând de la culoare și terminând cu dimensiunea sau grosimea acestora.

Starbucks FreePlayer este un soft open-source, foarte ușor de întrebuințat, ce oferă inclusiv posibilitatea redării fișierelor DVD / Blu-Ray sau a celor de tip ISO. Mai mult decât atât, și navigarea online pe site-uri de genul YouTube sau Vimeo poate fi realizată cu ajutorul acestui program.

Starbucks FreePlayer este un soft gratuit, iar cei care doresc să-l încerce îl pot descărca de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Iconia A1-830

Atunci când au apărut pentru prima oară pe piață, tabletele erau privite ca un produs de lux pe care și-l...

Închide