Acer Iconia A1-830

acer_iconia_a1_830Atunci când au apărut pentru prima oară pe piață, tabletele erau privite ca un produs de lux pe care și-l permiteau doar cei foarte înstăriți. Odată cu trecerea timpului însă, lucrurile au luat o cu totul altă turnură, iar evoluția prețurilor a fost una descendentă. Astfel, tabletele au ajuns, în timp, un produs de larg consum, pe care orice om cu venituri medii să și-l permită.

Răspândirea aceasta globală a dus, cum era și firesc, la diversificarea modelelor disponibile pe piață. Taiwanezii de la Acer au aderat și ei la această politică, având chiar în acest moment o suită de tablete ce urmează a fi lansate în primul trimestru al acestui an. Printre ele se numără și modelul Iconia A1-380, un dispozitiv de 8.2 milimetri grosime, care va atinge o greutate de 380 de grame. Fără a dispune de conexiunea la rețeaua GSM, tableta va putea fi totuși accesată prin sistemele Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Dimensiunea ecranului capacitiv multitouch LCD va fi de 7.9 inchi, acesta având o rezoluție maximă de 768 x 1024 pixeli.

Memoria RAM a lui Iconia A1-830 va fi de 1 GB, iar cea internă va atinge 16 GB, aceasta din urmă putând fi suplimentată cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2 va fi însoțit de un procesor Dual Core de 1.6 GHz, cu chipset Intel Atom Z2560. Pe parte de foto, noua tabletă Acer va beneficia de două camere: una de 5 MP, cu sistem de auto-focus, și una de 2 MP. Calitatea de 1080p a videoclipurilor va fi furnizată de placa video PowerVR SGX544.

Disponibilă în versiunea de culoarea albă, tableta Acer Iconia A1-830 va avea un preț aproximativ de 170 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
DownFacebook

Atrași atât de tare în acest cerc vicios, al rețelelor sociale, este din ce în ce mai dificil să mai...

Închide