LG Optimus L4 II Dual E445

lg_optimus_l4_ii_dual_445Nu toate lucrurile costisitoare sunt și foarte eficiente, așa cum nici produsele ieftine nu sunt neapărat de slabă calitate. După acest principiu se orientează și cumpărătorul modern, pasionat de tehnologie, dar și grijuliu cu bugetul personal. Astfel, o bună parte dintre producătorii de smartphone-uri îi au în vedere nu doar pe cei cu foarte multe resurse financiare, care nu ar pregeta niciun moment să cheltuiască oricât pentru o ustensilă tehnologică foarte performantă, ci și pe cei care își numără cu mare grijă banii din portofel.

Sud-coreenii de la LG se numără pe lista producătorilor cu o paletă vastă de gadget-uri, ale căror prețuri variază suficient de mult, astfel încât acestea să fie accesibile tuturor doritorilor. Lansat recent, noul model Optimus L4 Dual E445 beneficiază de caracteristici tehnice la parametri optimi, fără a fi însă foarte costisitor. Cu dimensiuni de 112.8 x 64.7 x 11.9 milimetri și o greutate de 125 grame, proaspătul gadget marca LG dispune de opțiunea Dual-SIM și este dotat cu un ecran capacitiv de 3.8 inchi, ce are o rezoluție de 320 x 480 pixeli. Memoria RAM are doar 512 MB, în vreme ce memoria internă atinge 4 GB, cu posibilitatea de upgrade până la 32 GB.

Partea de conectivitate este asigurată de rețelele 2G, 3G, Bluetooth 3.0 și Wi-Fi. Sistemul de operare al lui Optimus L4 Dual E445 este Android JellyBean 4.1.2, iar procesorul Cortex A9 de 1 GHz este însoțit de un chipset MT6575. Telefonul dispune de o singură cameră foto, de 3.15 MP, a cărei rezoluție maximă atinge 2048 x 1536 pixeli.

Versiunile de culoare în care poate fi achiziționat noul LG Optimus L4 Dual E445 sunt alb și negru. Prețul dispozitivului este de aproximativ 120 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Vimeo

Internetul a devenit în ultimii ani o comunitate amplă, o masă de oameni strânși într-un spațiu virtual, care împărtășesc păreri,...

Închide