GoClever Insignia 5

goclever_insignia_5Probabil că cele mai nepopulare companii de pe piața de telecomunicații sunt cele care-și au reședința în China. Fără doar și poate, amprenta ”made in China” este foarte greu de nuanțat în culori calde, de vreme ce ani de-a rândul a avut doar conotații reci.

Insignia 5 este cel mai nou telefon lansat de către compania chineză GoClever. Având opțiune de Dual SIM și un ecran IPS de 5 inchi, smartphone-ul beneficiază de tehnologia AeroDisplay, cu ajutorul căreia utilizatorul are posibilitatea de a reda imaginile stocate în telefon pe orice alt dispozitiv care permite conectarea, cum ar fi proiectoarele sau televizoarele. Insignia 5 este conectat la rețelele Wi-Fi și Bluetooth, și beneficiază de sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2, având un procesor Quad Core de 1.5 GHz. Memoriei RAM de 1 GB i se alătură un spațiu de stocare de 4 GB, acesta din urmă având opțiunea de upgrade cu până la 32 GB.

Camera foto principală dispune de 8 MP, în timp ce camera frontală are doar 2 MP. Placa video a noului smartphone GoClever este GPU PowerVR SGX544. Bateria telefonului va putea fi achiziționată  în două variante: una de 2000 mAh, iar cealaltă de 4000 mAh.

Disponibil în versiunile de culoare auriu, violet și burgundia, GoClever Insignia 5 are un preț estimat de aproximativ 180 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CES 2014

Debutul fiecărui an este o delectare pentru orice pasionat de tehnologie. Asta pentru că Las Vegas devine, pentru câteva zile,...

Închide