HTC M4

htc_m4Nu știu câți dintre noi ne imaginam, acum douăzeci de ani, că vom ajunge dependenți de telefonia mobilă, în condițiile în care, în acele vremuri, erau destul de mulți oameni care nu aveau nici măcar un telefon fix la îndemână. Iată că tehnologiile au evoluat, vremurile s-au schimbat și prezentul ne dă constant peste nas cu noi și noi invenții, menite să ne golească buzunarele și să ne umple timpul.

Taiwanezii de la HTC și-au propus și ei atingerea unui targeturi importante în acest an lansând, pe lângă modelul HTC One, de care am mai vorbit, și pe ”companionul” său mai mic, cu nume de cod M4. Chiar dacă nu e la fel de performant ca predecesorul său, noul model HTC poate concura cu succes modele ale altor producători, precum Blackberry sau Samsung.

Dotările tehnice ale lui HTC M4 includ un procesor Dual-Core Qualcomm la 1200 de MHz, o memorie RAM de 2 GB şi o memorie internă de 12 GB. Sistemul de operare pe care rulează smartphone-ul este Android 4.2 Sense 5.0. Ecranul touchscreen are diametrul de aproximativ 4.3 inchi și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Camera foto principală dispune de 13 MP, iar cea secundară de 1.6 MP.

Lansarea oficială a dispozitivului HTC M4 va avea loc, cel mai probabil, peste o săptămână, iar prețul său va fi de aproximativ 400 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Friendster

Dacă mai există utilizatori de Internet care se conectează cel puțin o dată pe zi la lumea online, și nu...

Închide