BlackBerry Q10

blackberry_q10Lansările cu mare fast ale giganților din industria telefoanelor inteligente nu fac decât să-i ațâțe pe consumatorii nerăbdători să țină în mână cele mai proaspete minuni tehnologice. Cei de la Research in Motion, creatorii celebrului BlackBerry, au anunțat în luna ianuarie a acestui an lansarea lui Q10, un model care se pregătește să ajungă în buzunarele doritorilor cel mai probabil la sfârșitul lunii aprilie.

Smartphone-ul dispune de calități tehnice care îl pun pe aceeași linie cu contracandidații de la Samsung sau Apple. Având dimensiuni de 119.6 x 66.8 x 10.4 milimetri și o greutate de 139 de grame, Q10 este dotat cu tastatură de tip QWERTY, asemeni majorității modelelor BlackBerry, și ecran super-AMOLED, cu display de 3.1 inchi și rezoluție de 720 x 720 pixeli. Sistemul de operare Blackberry 10 rulează cu ajutorul celor 2 GB de memorie RAM și cei 16 GB de memorie internă. Telefonul are și un slot de card micro SD, cu capacitate de stocare de până la 64 GB. Procesorul Dual-Core de 1.5 GHz vine însoțit de un chipset TI OMAP 4470. Conectivitatea se realizează prin Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Camera foto principală dispune de 8 MP, auto-focus și flash LED, iar cea secundară de 2 MP.

Prețul lui BlackBerry Q10 este estimat la 620 de euro, pentru piețele europene.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
500px.com

Segregarea speciei umane, pe criterii de rasă, sex sau religie, este ceva obișnuit pentru lumea în care trăim. O nouă...

Închide