Nokia 108

nokia_108Nu toate lucrurile bune trebuie să coste și foarte mulți bani. Există însă o delimitare, din punct de vedere financiar, în ceea ce privește task-urile pe care un dispozitiv sau altul le poate duce la bun sfârșit, în funcție de suma investită în acel obiect. Piața de telefonie mobilă, din întreaga lume, se confruntă cu această situație. Orice smartphone mai costisitor vine dotat cu o mulțime de funcționalități, pe care un corespondent mai ieftin nu le poate suplini.

Acesta este și cazul nou-anunțatului model Nokia 108, care lasă de dorit din punct de vedere al opțiunilor de utilizare, dar este foarte la îndemâna celor care doresc să folosească un telefon doar pentru funcția căreia i-a fost destinat: aceea de a trimite și recepționa apeluri. Cu dimensiuni de 110.4 x 47 x 13.5 milimetri și o greutate de 70.2 grame, noul Nokia va beneficia doar de rețelele de conectivitate 2G și Bluetooth 3.0. Disponibil și în versiune Dual SIM, telefonul va avea un ecran de 1.8 inchi, cu o rezoluție de 128 x 160 pixeli și va permite încărcarea în agendă a doar 500 de contacte.

Memoria RAM va avea 4 MB, iar spațiul de stocare va putea fi suplimentat, prin intermediul unui card microSD, cu până la 32 GB. Camera foto va fi de tip VGA, oferind o calitate a pozelor de 640 x 480 pixeli.

Comercializat la un preț modic de 30 euro, noul Nokia 108 va fi disponibil  în versiunile de culoare alb, negru, roșu, galben și albastru.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ChaCha

Într-o lume plină de curiozități, de întrebări fără răspuns, și de răspunsuri fără temei, comunicarea este cea care pare să...

Închide