ChaCha

chachaÎntr-o lume plină de curiozități, de întrebări fără răspuns, și de răspunsuri fără temei, comunicarea este cea care pare să fie salvarea noastră, a tuturor. Nu doar cea virtuală, ci aceia între oameni palpabili, cu vieți reale, nu doar cu nickname-uri ascunse în spatele unor profiluri de pe rețelele sociale.

Există și o formă de comunicare reală în mediul online, care se poate dovedi a fi extrem de utilă. ChaCha este numele platformei care găzduiește o mulțime de întrebări și răspunsuri, venite de la utilizatori și adresate altor internauți, asemenea lor. Simplu de folosit și totodată gratuit, ChaCha este locul în care oricine poate pune întrebări despre orice, fiind aproape sigur că va primi un răspuns de la un alt adept al rețelei. Crearea unui cont pe această platformă este foarte simplă și nu costă nimic, iar domeniile prestabilitate din care ne punem satisface curiozitățile sunt nenumărate.

De asemenea, putem crea noi topicurile de care suntem interesați și aștepta răspunsuri care cu siguranță vor veni, mai devreme sau mai târziu. Cei care doresc să ia parte la comunitatea ChaCha își pot crea un cont aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Freemake Audio Converter

Globalizarea are avantajele și dezavantajele sale. Unul dintre aspectele pozitive îl reprezintă accesul total și necenzurat la tot felul de...

Închide