Gmail

gmailFără să ne dăm seama, dezvoltăm noi și noi dependențe, care intră ulterior în obiceiurile noastre zilnice, și aproape că uităm cum am ajuns să le deprindem. Iar printre cutumele omului modern se numără și accesarea permanentă a poștei electronice.

Deși odinioară nici nu ne puteam închipui ce ar putea însemna ”poșta virtuală”, astăzi suntem legați fără scăpare de ea. Și pentru că nu avem cum să trăim fără accesul la mail, este de dorit să alegem cea mai bună aplicație în acest sens. Tot cei de la Google sunt numărul unu și în această direcție, pentru că poșta lor electronică, în speță Gmail, este probabil cea mai eficientă metodă de expediere și păstrare a mail-urilor. Cu o interfață aproape integral customizabilă, Gmail are avantajul de a stoca mailurile primite într-un mod eficace, astfel încât utilizatorul să nu se rătăcească navigând printre mesajele primite. Etichetarea mail-urilor, sortarea lor pe diferite directoare, crearea unei semnături predefinite, stocarea contactelor într-un mod foarte practic sau chiar completarea agendei de lucru sunt doar câteva dintre facilitățile și funcționalitățile Gmail.

Parte a gigantului Google, Gmail are avantajul de a conecta căsuța noastră de mail cu toate celelalte servicii Google, printre cele mai populare fiind YouTube sau Google Plus. Deși, în urmă cu câțiva ani, crearea unui cont de Gmail era posibilă doar prin intermediul unei invitații, venite din partea unui utilizator activ de Gmail, cei de la Google au deschis accesul către poșta lor electronică tuturor doritorilor. Așadar, toți cei care doresc să-și creeze un cont de Gmail o pot face accesând acest link.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nero WaveEditor

Diversitatea este o calitate a secolului 21. O calitate care începe să-și extindă influențele tot mai mult. Meseriile au devenit...

Închide