SoundCloud

sound_cloudNavigând pe Internet, descoperim în fiecare zi noi moduri de a ne ”promova” online. Fie că facem publice propriile fotografii, textele pe care le scriem, desenele create sau mondenitățile de pe site-urile de știri, este imposibil să nu ne lovim de multitudinea de rețele mai mult sau mai puțin sociale.

Pentru că muzica, oricum ar fi, trebuie ”sprijinită” pentru a ajunge la cât mai mulți ascultători, există un site care face exact acest lucru. SoundCloud este un mix de platforme, îmbinând ideea de comuniune între utilizatori cu promovarea personală, în domeniul muzical. Accesul la facilitățile pe care acest site le oferă se face prin crearea unui cont gratuit. Există, bineînțeles, opțiunea de a face legătura cu conturile celorlalte rețele sociale la care suntem afiliați.

Pe lângă celebrul ”Like” (devenit o opțiune deja clasică pentru site-urile de profil) pe care îl putem oferi pieselor existente pe platformă, uploadate de către ceilalți utilizatori, un cont pe SoundCloud ne dă posibilitatea de a ne lansa pe piața muzicală online. Spațiul disponibil pentru încărcarea materialelor audio / video este două ore, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru un debutant care dorește să intre în lumea sunetelor virtuale.

SoundCloud permite manevrarea propriilor fișiere și prin intermediul sistemelor Android sau iOS.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Avast

În materie de protecție împotriva virușilor, niciun utilizator nu poate fi pe deplin liniștit. Fie că accesăm anumite aplicații, menite...

Închide