LinkedIn

linked_inMultitudinea de rețele sociale existente la momentul actual pe piață a devenit deja un lucru obișnuit. Numărul imens de platforme al căror principal rol este acela de a ne face să socializăm crește pe zi ce trece și, odată cu ele, crește și riscul de a ne transforma în niște roboți virtuali, capabili de a comunica doar prin intermediul unei tastaturi.

Dincolo de aspectele negative ale petrecerii unui timp îndelungat pe tot felul de site-uri de socializare, există și multe lucruri bune care se pot întâmpla, păstrând active interacțiunile sociale din spațiul online. Una dintre cele mai utile forme de comunicare online, dacă ne referim la rețelele sociale deja existente, este utilizarea lui LinkedIn. Construită ca un liant între potențialii angajați și viitorii angajatori, LinkedIn a reușit, în cei zece ani de existență, să strângă aproximativ 225 de milioane de utilizatori, din peste 200 de țări.

Crearea unui cont pe LinkedIn este similară completării unui CV, rolul acestei rețele fiind acela de a-i conecta pe oameni, în funcție de competențe, astfel încât găsirea unui loc de muncă să nu mai fie o corvoadă. O bună parte dintre angajatori apelează în fiecare zi la LinkedIn, pentru a primi recomandări sau a găsi viitori angajați, astfel că șansele de succes, în ceea ce-i privește pe căutătorii de job-uri, sunt foarte ridicate.

Cei care doresc să adere la rețeaua LinkedIn o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Musescore

Muzica este una dintre marile taine ale lumii. În ce fel este creată, astfel încât să ajungă nu doar la...

Închide