Cross Fire

cross_fireCine spune că ”meseria” de copil este una ușoară, probabil că a lăsat cu totul în urmă primii ani ai vieții. Temele, activitățile extra-școlare tot mai numeroase sau interacțiunile cu colegii sunt doar câteva dintre preocupările de zi cu zi ale micuților noștri. Am putea spune, mai degrabă, că viața de adult are numai facilități în comparație cu aceea a copiilor, prinși în tot felul de evenimente mai mult sau mai puțin epuizante. Totuși, copiii au un avantaj în fața adulților – joaca. Fie că vorbim de ieșirile în parc, de jocurile pe calculator sau de faimoasele console pe televizor, modalitățile de joacă sunt infinite.

Multe dintre jocuri depășesc însă bugetul tot mai limitat al părinților, astfel că o potențială rutină în ceea ce-i privește pe copii riscă-i să-i facă neastâmpărați. Pentru adulții care nu-și permit să investească sume colosale în platforme și ustensile de gaming, există suficient de multe jocuri captivante și totodată gratuite. Cross Fire este unul dintre ele, și se adresează tuturor pasionaților de lupte și strategii, nu doar celor din categoria ”junior”. Având o serie de arme performante la dispoziție, o suită de personaje și mai multe stiluri de luptă, Cross Fire poate capta interesul gamerilor care nu râvnesc încă la cele mai performante jocuri scoase pe piață. Mediul în care jucătorul își desfășoară atacurile este unul militar, astfel că avansările în grad sunt ceva obișnuit la acest joc.

Cross Fire poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
XMedia Recode

Dacă fotografiile au cucerit de ceva ani inimile pasionaților de vacanțe, a venit vremea ca filmările să-și facă și ele...

Închide