Comic Neue

comic-neueLucrurile mărunte sunt cele care fac din tușa finală una reușită. Acel detaliu pe care doar creatorul îl vede. Acea ordine pe care doar cel ce creează o cere. Asemenea tuturor artelor știute sau neștiute, și mediul online poate fi unul creativ și creator de frumos. Dincolo de utilitate, un site web poate oferi și eleganță vizuală. Iar unul dintre aspectele care contribuie la acest factor îl reprezintă fonturile folosite.

Deși acesta poate părea un detaliu nesemnificativ, pentru un laic, forma unei litere are o mare influență asupra felului în care un utilizator se raportează la o pagină web. Unul dintre cele mai populare fonturi existente la momentul actual, și totodată printre cele mai uzitate de pe piață, este Comic Sans. Ultimele tendințe din spațiul virtual i-au adus acestuia diferite derivări, menite să convingă mai tare decât originalul. Comic Neue și Comic Neue Angular sunt cele două tipuri de fonturi obținute din clasicul Comic Sans. Pe acestea le putem descărca, în mod gratuit, de pe platforma Comic Neue. Diferențele dintre fonturile mai sus menționate le putem analiza direct de pe site-ul unde acestea sunt găzduite, astfel că ne va fi destul de ușor să le identificăm atunci când vom dori să apelăm la unul dintre ele.

Accesarea platformei Comic Neue se poate realiza de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Liquid E3

Taiwan-ul este una dintre țările cu o importantă creștere economică, în ultimii ani, datorată mai ales domeniului telecomunicațiilor și al...

Închide