Acer Liquid E3

acer_liquid_e3Taiwan-ul este una dintre țările cu o importantă creștere economică, în ultimii ani, datorată mai ales domeniului telecomunicațiilor și al tehnicii, în genere. Iar popularitatea acestei țări a sporit și mulțumită companiei Acer, odată cu creșterea calitativă a produselor și serviciilor oferite de către aceasta.

Taiwanezii se află deja în pregătiri pentru lansarea unui nou dispozitiv, pe numele său Liquid E3. Așteptat să apară în luna aprilie a acestui an, telefonul este proiectat să beneficieze de opțiunea de utilizare în sistem Dual SIM. Conexiunea la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth, precum și posibilitatea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE vor face și ele parte din facilitățile noului smartphone Acer.

Cu dimensiuni de 136 x 68 x 9 milimetri și o greutate de 134 de grame, telefonul va fi dotat cu un ecran capacitiv LCD multitouch de 4.7 inchi, ce va dispune de o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Memoria RAM, de 1 GB, va fi însoțită de cei 4 GB ai memoriei interne, aceștia din urmă putând fi suplimentați cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare cu care va rula Liquid E3 este Android 4.2.2 Jelly Bean, acesta fiind susținut de un procesor Quad Core Cortex-A7, de 1.2 GHz, cu chipset Mediatek MT6589.

Când vine vorba de fotografie, noul telefon al celor de la Acer promite destul de multe, cu cele două camere ale sale: una principală, de 13 MP, iar alta frontală, de 2 MP. Calitatea videoclipurilor va fi și ea asigurată de o placă video de tipul PowerVR SGX544.

Culorile disponibile pentru smartphone-ul Acer Liquid E3 vor fi alb și negru, iar prețul telefonului va ajunge la aproximativ 200 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Trianglify

Varietatea lumii în care trăim este dată, într-o mare măsură, și de numărul mare de nuanțe și culori care ne...

Închide