Nokia Lumia 920

nokia_lumia_920Secolul 21 are o doctrină de supraviețuire totalitară: ”cine nu se reinventează, moare”. Este lesne de înțeles faptul că aceia care vor să trăiască și să facă profit într-o astfel de lume trebuie să creeze în permanență lucruri noi. Cei de la Nokia s-au familiarizat și ei cu regulile vieții moderne, renunțând la vechile modele de telefoane, care cucereau inimile cumpărătorilor cu 10-15 ani în urmă, reorientându-se către piața telefoanelor inteligente.

Nokia 920 este cea mai recentă invenție din gama Lumia a producătorului finlandez. Având un procesor Qualcomm Krait la 1.5 GHz, 1 GB de memorie RAM și 32 GB de memorie internă, telefonul nu este neapărat cel mai strălucit de pe piață, însă nici de lepădat nu e. Greutatea sa ajunge la 185 de grame, cu dimensiuni de 130.3 x 70.8 x 10.7 mm. Display-ul touchscreen al smartphone-ului este de 4.5 inchi, cu o rezoluție de 1280 x 768 pixeli la 332 dpi.

Caracteristicile tehnice, în ceea ce privește partea foto, poziționează noul model Nokia în vârful ierarhiei telefoanelor inteligente, datorită tehnologiei Pure View, cu stabilizator optic de imagine, de care dispune și celor 8.7 MP ai camerei principale. Auto-focusul, lentilele Carl Zeiss, diafragma cu deschidere 2.0 și rezoluția de 3264 x 2448 pixeli întregesc pledoaria de calități foto ale lui Lumia 920.

Nici la partea de conectivitatea telefonul nu stă rău, dispunând de tehnologia Bluetooth 4.0 și Wi-Fi.

Prețul lui Nokia Lumia 920 este de aproximativ 750 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Pinterest

Navigând prin lunga listă de rețele sociale existente pe Internet am dat de încă una care ”pune la bătaie” materiale...

Închide