Sony Xperia C

sony_xperia_cCalitatea este un deziderat al tuturor celor care se respectă, când vine vorba de munca lor. Dacă există oameni sau locuri unde ideea că ”merge și-așa” este destul de des vehiculată, e un semn clar că profesionalismul nu a ajuns încă în toate colțurile lumii. Totuși, partea de est a continentului asiatic, în special când vine vorba de tehnologie, atinge cu siguranță punctul cel mai înalt al calității, la nivel mondial, și asta în mare parte datorită japonezilor.

Cei de la Sony, unul dintre coloșii niponi în materie de electronice, au lansat recent un nou model de smartphone, pe numele său Xperia C. Telefonul este deja cotat foarte bine, datorită caracteristicilor extrem de interesante cu care a fost înzestrat. Având dimensiuni de 141.5 x 74.2 x 8.9 milimetri și o greutate de 153 de grame, noul model Sony este disponibil în versiune Dual SIM și beneficiază, pe partea de conectivitate, de rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Cu un ecran capacitiv de 5 inchi și o rezoluție de 540 x 960 pixeli, Xperia C este dotat cu 1 GB de memorie RAM și 4 GB de memorie internă. Aceasta din urmă poate fi updatată cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean funcționează cu ajutorul unui procesor Quad-Core de 1.2 GHz, cu chipset MTK MT6589. Placa video PowerVR SGX544 permite realizarea de videoclipuri la o calitate de 1080p. Camera foto principală atinge 8 MP, iar cea secundară este de tip VGA.

Disponibil în culorile alb, negru și roz, noul Sony Xperia C este cotat la prețul de aproximativ 300 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Faceblock

Dependența, oricum s-ar manifesta, nu poate să aducă niciun fel de beneficiu pe termen lung. Nici măcar dacă vorbim despre...

Închide