Nokia Lumia 1520

nokia_lumia_1520Cea mai populară dintre companiile de telecomunicații – Nokia, face eforturi susținute pentru a-și menține publicul conectat la noutățile pe care le pregătesc constant. Poate pentru că ”rivalii” de la Samsung sau Apple sunt mereu în avanposturi, pregătiți să-i dea gata pe fanii finlandezilor cu gadget-uri proaspete. Sau poate din dorința de a-și recuceri publicul cu invenții noi și dispozitive care să le facă viața mai ușoară. Indiferent de motivele care stau la baza progresului, în ceea ce-i privește pe cei de la Nokia, noi nu putem face altceva decât să fim foarte atenți la ceea ce reușesc ei să mai creeze și să le cumpărăm produsele, dacă acestea sunt suficient de atractive pentru nevoile noastre.

Cel mai recent produs lansat de către finlandezi face parte din gama Lumia și are numele de identificare 1520. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul dispune de opțiunea transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Dimensiunile noului model Lumia sunt de 162.8 x 85.4 x 8.7 milimetri, iar greutatea acestuia ajunge la 209 grame. Ecranul capacitiv de 6 inchi are o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și beneficiază de protecție de tipul Corning Gorilla Glass 2.

Memoria RAM este prevăzută cu 2 GB, iar spațiul de stocare, de 32 GB, poate fi suplimentat cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD. Ca mai toate telefoanele Lumia, și modelul 1520 excelează la capitolul foto. Camera principală, de 20 MP, este dotată cu lentile Carl Zeiss și dispune de stabilizator de imagine și auto-focus, având o dimensiune a senzorului de 1/2.5”. Camera secundară are 1.2 MP. Calitatea de 1080p a videoclipurilor este garantată de placa video Adreno 330. Procesorul Quad Core Krait 400, de 2.2 GHz, prevăzut cu un chipset Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800, susține sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8 Black.

Disponibil în culorile alb, negru, roșu și galben, Nokia Lumia 1520 are un preț de aproximativ 550 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
DetectarePlagiat

Unicitatea este una dintre cerințele sine qua non pentru avea succes. Mai ales în domeniile în care talentul trebuie să...

Închide