Samsung Ch@t 333

samsung_chat_333Atunci când succesul își deschide toate porțile în fața ta, trebuie să fii suficient de temperat astfel încât să alegi calea potrivită, pentru a-l păstra un timp cât mai îndelungat. În industria IT competiția este atât de acerbă, încât doar profesionalismul absolut te poate menține în top. Sud-coreenii de la Samsung sunt printre cei mai bine pregătiți, din punct de vedere al calității serviciilor oferite și al succesului pe care îl au la public. Popularitatea lor este însă una pe deplin justificată, produsele comercializate de ei fiind unele de foarte bună calitate.

Cea mai recentă apariție marca Samsung o reprezintă modelul Ch@t 333, un smartphone cu opțiune de Dual SIM, proaspăt lansat în luna august a acestui an. Telefonul are dimensiuni de 112.1 x 61.1 x 11.7 milimetri, o greutate de 99.5 grame și un display TFT de 2.4 inchi, acesta fiind dotat și cu tastatură de tip QWERTY. Partea de conectivitate este asigurată de rețelele 2G, 3G și Bluetooth. Memoria internă de doar 28 MB poate fi suplimentată prin intermediul unui card microSD, cu până la 32 GB. Sistemul de operare SGP rulează cu ajutorul unui procesor Single Core de 208 MHz. Camera foto are doar 2 MP, iar rezoluția maximă a fotografiilor obținute este de 1600 x 1200 pixeli.

Prețul lui Samsung Ch@t 333 nu a fost încă dat publicității, însă telefonul va fi, cu siguranță, accesibil pentru toate buzunarele.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
FileShare

Stocul mare de informații aflate la momentul actual pe Internet nu poate suplinit decât prin contribuția utilizatorilor de pe tot...

Închide