Lenovo Mix 8

lenovo_mix8În materie de tehnică, probabil că cei mai pricepuți sunt japonezii, în ciuda performanțelor americanilor care construiesc tot felul de gadgeturi inteligente. Ingeniozitatea est asiaticilor are rădăcini străvechi, iar cu istoria este dificil de concurat. Similar vecinilor de continent, chinezii au intrat și ei într-o perioadă de ascensiune în materie de IT, dezvoltându-se atât pe piața telefoanelor mobile inteligente, cât și în domeniul computerelor.

Una dintre companiile renumite ale poporului chinez – Lenovo, tocmai a scos la lumină, în cadrul Computex 2013, o nouă tabletă extrem de interesantă, care deja a atras privirile curioșilor. Fără a fi prea darnici în detalii și lăsând loc de multe speculații în ceea ce privește caracteristicile tehnice ale noului model, botezat Mix 8 pentru moment, cei de la Lenovo au dezvăluit câteva dintre plusurile proaspetei tablete. Sistemul de operare va fi Windows 8 și va funcționa, cel mai probabil, cu un procesor Intel Atom. Spațiul de stocare este estimat la 64 GB, în timp ce diagonala de 10.1 inchi a lui Mix 8 se pare că va avea o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Sistemul detașabil al tastaturii poate fi extrem de util pentru cei care vor să beneficieze de serviciile unui notebook încorporat într-o tabletă. Partea de conectivitatea va fi realizată prin intermediul sistemului 3G. Prețul preconizat pentru noul dispozitiv Lenovo Mix 8 este de aproximativ 500 dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Live 365

Diversitatea muzicală s-a extins în ultimii ani atât de mult, încât este foarte greu să ne canalizăm atenția doar asupra...

Închide