iPhone 5C

iphone_5cÎn materie de telefoane mobile, noutățile se succed cu o viteză impresionantă. Modele de top iau locul telefoanelor care până mai ieri făceau furori printre cumpărători, iar fiecare nouă lansare le aruncă într-un con de umbră pe predecesoarele sale. Este și cazul telefoanelor marca Apple, care au grijă să aducă câte o schimbare semnificativă cu fiecare smartphone proaspăt lansat.

Abia prezentat lumii întregi, noul iPhone 5C se pregătește încă de pe acum pentru o carieră de succes. Dispunând de rețelele de conectivitate 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și de posibilitatea transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE, proaspătul iPhone poate fi utilizat cu o cartelă Nano SIM. Dimensiunile smartphone-ului ajung la 124.4 x 59.2 x 9 milimetri, acesta având o greutate de doar 132 de grame. Display-ul ecranului capacitiv LCD are 4 inchi și o rezoluție de 640 x 1136 pixeli.

Memoria RAM este prevăzută cu doar 1 GB, iar cea internă cu 16 sau 32 GB, telefonul nedispunând de un slot pentru card. Camera foto principală ajunge la 8 MP, iar cea secundară la 1.2 MP, aceasta din urmă dispunând și de funcția de detectare a feței. Facilitățile camerei foto ale modelului iPhone 5C sunt multiple, printre care demnă de menționat este opțiunea de a înregistra simultan imagini și videoclipuri în format HD. De asemenea, cu ajutorul noului smartphone al celor de la Apple pot fi realizate imagini de tip panoramă sau HDR.

Sistemul de operare iOS 7.0 vine însoțit de un procesor Dual-Core de 1.3 GHz, cu un chipset Apple A6. Placa video PowerVR SGX 543MP3 este și ea demnă de menționat, oferind o calitate a videoclipurilor de 1080p și 30 de cadre pe secundă.

iPhone 5C este disponibil în versiunile de culoare alb, galben, roz, verde și albastru, iar prețul său ajunge la aproximativ 410 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Maps

Orientarea în spațiu nu este o calitate de care dispun toți locuitorii acestei planete. Ba din contră, unii dintre noi...

Închide