Nokia Lumia 925

nokia_lumia_925Calitatea nu ține cont de granițele continentale, în special dacă este însoțită de factorul ”performanță”. Toate companiile specializate în domeniul telefoniei mobile țin cont de acest lucru, creând astfel o permanentă concurență acerbă în privința produselor nou-lansate.

Finlandezii de la Nokia sunt într-o permanentă agitație în ceea ce privește progresul, astfel că produsele noi sunt promovate într-un flux continuu. Lumia 925 este proaspătul model ce va fi lansat cât de curând la Londra. Având dimensiuni de 129 x 70.6 x 8.5 milimetri și o greutate de 139 grame, telefonul va beneficia de un ecran AMOLED, de 4.5 inchi, cu protecție Corning Gorilla Glass 2  și un display de 768 x 1280 pixeli, și va putea fi încărcat în sistem wireless.

Din punct de vedere tehnic, Lumia 925 va avea 1 GB de memorie RAM și 16 GB memorie internă, spațiu ce nu va putea fi extins, din cauza lipsei unui slot de card. Sistemul de operare va fi Microsoft Windows Phone 8, telefonul având un procesor Dual-Core Krait de 1.5 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8960 Snapdragon. Conectivitatea se va realiza prin intermediul rețelelor 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0.

Camera foto pare să fie cea care va pune amprenta asupra calității noului smartphone Nokia, prin cei 8.7 MP, pentru camera principală, care va beneficia de tehnologia Pure View și de o lentilă în plus, față de modelele precedente lansate de finlandezi. Purtând marca Carl Zeizz, lentilele camerei foto vor oferi garanția unei ședințe foto de succes, indiferent de gradul de lumină al spațiului în care vor fi realizate fotografiile. Amatorii de rețele sociale, pasionați totodată și de arta fotografică, vor putea să distribuie în timp real cadrele surprinse cu ajutorul lui Nokia 925 direct pe Instagram.

Cadrul telefonului va fi din aluminiu, iar culorile în care Lumia 925 va fi disponibil sunt negru, alb și gri. Prețul dispozitivului va fi de aproximativ 470 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
JSHint

Internetul este un domeniu în continuă expansiune, ale cărui granițe sunt infinite. Posibilitățile de extindere sunt neliminate, iar tehnologiile revoluționare...

Închide