Fujitsu Stylistic Q702

fujitsu_stylistic_q702Cei care au senzația că America este ”țara tuturor posibilităților” în materie de tehnologie fac o greșeală flagrantă. Pentru că, să fim sinceri, Japonia reprezintă competența întruchipată în tot ceea ce ține de tehnică și tehnologie. Și cum cei de la Fujitsu își au rădăcinile tocmai în capitala Tokio, putem fi siguri de calitatea terminalelor lansate de către producătorul japonez.

Stylistic Q702 este un produs din gama business, lansat acum câteva săptămâni și pe piața din România, și care se încadrează în noul trend, acela de a putea fi întrebuințat atât ca notebook, cât și ca tabletă. Dispunând de un sistem de operare Windows 7 Professional sau Windows 8 Pro, noua bijuterie Fujitsu are un procesor ce include tehnologia Intel vPro și care merge până la a 3-a generație Intel Core i3 sau i5.

Display-ul HD, de 11.6 inchi (29.5 cm), include un digitizor dual, care permite utilizarea creionului tactil și care are avantajul de a putea fi folosit în lumina soarelui. Greutatea lui Stylistic Q702 este de 850 de grame, iar durata de viață a bateriei ajunge până la 9 ore. Tastatura care poate fi atașată tabletei beneficiază și ea de o baterie suplimentară, cu 4 celule, ce sporește timpul de utilizare al terminalului, fără conectarea acestuia la o sursă de energie. Conectivitatea se realizează prin sistemele 3G/UMTS și 4G/LTE.

Prețul modelului Stylistic Q702 poate ajunge, în funcție de caracteristicile tehnice, până la 1200 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
MySpace

Conexiunea, indiferent de persoanele între care se realizează, este laitmotivul rețelelor sociale. Tot mai multe și tot mai diverse, cu...

Închide