Asus Zenfone 4

asus_zenfone_4Dacă pe continentul european lucrurile se petrec un pic mai lent, asiaticii nu pierd deloc vremea când vine vorba de munca asiduă. Poate că de aceea noul an a început în mare forță, pentru producătorii din domeniul telecomunicațiilor. Taiwanezii de la Asus se pregătesc de o nouă lansare, adresată mai degrabă clasei de mijloc decât celor cu o mare potență financiară.

Cu dimensiuni de 124.4 x 61.4 x 6.3 milimetri și o greutate de 115 grame, viitorul Zenfone 4 va beneficia de un ecran capacitiv TFT touchscreeen, de 4 inchi, ce va avea o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Programat să fie conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va putea efectua transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE. Memoria RAM va avea 1 GB, iar cea internă 4 GB, aceasta din urmă având opțiunea de upgrade cu până la 32 GB. Sistemul de operare al lui Zenfone 4 va fi Android 4.3 Jelly Bean, cu posibilitatea de a fi updatat la versiunea Android 4.2.2 KitKat. Procesorul Dual Core de 1.2 GHz va fi însoțit de un chipset Intel Atom Z2520.

Pe parte foto, noul smartphone Asus va dispune de două camere, una dintre ele având 5 MP. Placa video PowerVR SGX544MP2 va oferi suport pentru realizarea unor videoclipuri de înaltă calitate.

Versiunile de culoare disponibile pentru Asus Zenfone 4 vor fi alb, negru, galben, roșu și albastru. Prețul telefonului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Ghost

Blogging-ul este o industrie care aproape că a fost instituționalizată și la noi în țară. Tot mai mulți și mai...

Închide