Asus Memo Pad 10

asus_memo_pad_10Tărâmul din sud-estul Asiei, încă neexploatat cu ceva ani în urmă, pe parte de tehnologie, a înregistrat o ascensiune impresionantă în ultimul deceniu. Companiile taiwaneze au dat gata întreaga populație a mapamondului, pasionată de gadget-uri, cu tot felul de inovații extrem de interesante, devenite ulterior și foarte populare.

Asus, una dintre cele mai cunoscute companii de IT din lume, se pregătește de lansarea unei noi tablete, botezată Memo Pad 10. Fără a avea vreo funcție suport pentru sistemul GSM, gadget-ul este așteptat să apară pe piață la sfârșitul acestui an. Dimensiunile tabletei vor fi de 256 x 174.6 x 10.5 milimetri, aceasta urmând să aibă o greutate de 522 de grame și un ecran LCD capacitiv de 10.1 inchi, cu o rezoluție de 800 x 1280 pixeli și opțiune multitouch de până la 10 degete. Memoria RAM, de 1 GB, va fi însoțită de 8 sau 16 GB de memorie internă, în funcție de preferințele cumpărătorului. La aceasta vor putea fi adăugați încă 64 GB, cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare al noii tablete AsusAndroid 4.2 Jelly Bean, va fi susținut de un procesor Quad-Core de 1.6 GHz. Rețelele de conectivitate ce vor fi disponibile pentru modelul Memo Pad 10 sunt Wi-Fi și Bluetooth 3.0. Camera foto va putea fi folosită de pe ambele fețe ale tabletei, cea principală având 2 MP și o rezoluție de 1600 x 1200 pixeli, iar cea frontală doar 1.2 MP. Calitatea videoclipurilor se va încadra la parametrul 720p.

Versiunile de culoare disponibile pentru noua tabletă Asus Memo Pad 10 sunt alb, gri și roz. Prețul acesteia nu a fost încă dat publicității.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Create CSS3

Cea mai mare calitate a spațiului online este permisivitatea. Oricine poate avea acces oricând la orice, atâta timp cât are...

Închide