Huawei Ascend W1

huawei_ascend_w1Telefonia mobilă se extinde pe zi ce trece și odată cu acest fenomen apar noi modele, pe care sunt testate cele mai proaspete tehnologii. Era lesne de ghicit faptul că va veni momentul când va apărea pe piață și primul smartphone care funcționează cu sistemul de operare Windows 8. Iată că cei de la Huawei au făcut acest pas, lansând modelul Ascend W1.

Fără a fi neapărat un super-telefon, noua apariție poate fi o variantă pentru utilizatorii asiatici, cei care se vor bucura primii de modelul Ascend W1. Smartphone-ul are un procesor Dual-Core la 1.2 GHX și GPU Adreno 305, o memorie RAM de 512 MB și conectivitate la rețele de Internet prin WiFi și 3G HSPA+. Mai mult decât atât, dispune și de modulul NFC, pentru efectuarea plăților electronice, precum și de suport Bluetooth și receptor GPS.

Ecranul are o rezoluție WVGA, cu o diagonală de 4 inchi, iar camera foto dispune de 5 MP cu blitz LED. Telefonul are încorporată și o cameră video de 0.3 MP, ale căror videoclipuri ating rezoluția de 720p.

Noul model al celor de la Huawei nu este încă disponibil pe piață, astfel că nu putem să menționăm un preț al acestuia. Cert este că piețele europene vor mai avea de așteptat până să le ofere utilizatorilor modelul Ascend W1.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
GenoPro

Genealogia este una dintre disciplinele care continuă să stârnească interesul atât al oamenilor de știință, cât și al celor de...

Închide