GenoPro

Genealogia este una dintre disciplinele care continuă să stârnească interesul atât al oamenilor de știință, cât și al celor de rând, dornici să afle cât mai multe informații despre predecesorii lor sau despre originile îndepărtate ale strămoșilor.

Dacă unii dintre noi, mai pasionați de metodele cercetării în detaliu, preferă varianta ”manuală” a alcătuirii unui arbore genealogic, iată că tehnologia vine, și pe această filieră, în ajutorul nostru, facilitându-ne realizarea unui tablou virtual al străbunilor cu doar câteva click-uri.

GenoPro este soft-ul care ne poate sări în ajutor când vine vorba de arborele genealogic. Deși nu este gratuit, programul oferă o perioadă de probă de 15 zile în care poate fi testat. Chiar dacă la prima vedere multitudinea de butoane a programului ne poate da bătăi de cap, ponturile pe care cei de la GenoPro ni le oferă încă de la prima interacțiune cu programul ne vor face viața mai ușoară.

Varianta gratuită a programului poate fi descărcată de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Lumosity

Lumea modernă, a cărei viață nu s-ar putea desfășura fără contribuția majoră a tehnologiei, își construiește existența din ce în...

Închide