Lumosity

Lumea modernă, a cărei viață nu s-ar putea desfășura fără contribuția majoră a tehnologiei, își construiește existența din ce în ce mai mult în fața calculatorului. Asta înseamnă că trebuie să găsim modalitatea de a petrece cu folos acest timp pe care, de altminteri, nu-l putem lua înapoi.

Cu toate că rețelele de socializare sunt probabil cel mai plăcut mod de petrecere a timpului liber în viețile noastre virtuale, există alternative extrem de interesante și mult mai utile. Lumosity este site-ul care ne pune motorașele în funcțiune, prin suita de ”jocuri” pe care o oferă. Cu un simplu cont făcut pe site-ul oficial, avem acces la cele cinci domenii în care ne putem exersa și consolida abilitățile: viteză, memorie, atenție, flexibilitate și rezolvarea de probleme matematice.

Utilitatea acestui site se manifestă și prin faptul că ne sunt oferite statistici în legătură cu aptitudinile pe care le avem, raportat la populația din aceeași categorie de vârstă cu a noastră, precum și moduri felurite în care ne putem îmbunătăți funcționarea creierului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy i9300

Marii producători de telefonie mobilă încep să se reorienteze. Cei de la Samsung deschid un nou drum pentru smartphone-uri, acela...

Închide