MediaMonkey

media_monkeyVarietatea soft-urilor existente pe Internet, indiferent de domeniul la care facem referire, nu poate fi decât un lucru extrem de util, pentru cei care își duc existența de zi cu zi în spațiul virtual, în mare măsură. Astfel, aproape orice acțiune pe care am vrea s-o punem în practică, cu ajutorul unui program sau altul, poate fi dusă la bun sfârșit printr-o multitudine de metode.

Soft-urile pentru redarea audio sau video sunt printre cele mai populare și, totodată, printre cele mai diversificate de pe piață. Iar unul dintre acestea este MediaMonkey. Fără a avea opțiuni spectaculoase, în raport cu celelalte programe similare, MediaMonkey este o alternativă la clasicele Windows Media Player sau VLC. Printre tipurile de fișiere ce pot rula cu ajutorul lui MediaMonkey se numără .mp3, .aac, .ogg, .wma, .avi, .mp4 sau .flac. Programul are și opțiunea de conversie audio, între diferitele formate menționate mai sus. În plus, MediaMonkey oferă posibilitatea de a imprima CD-uri sau DVD-uri, cu ajutorul său. Sincronizarea dispozitivelor Apple sau a celor care funcționează cu sistemul de operare Android este și ea posibilă, prin intermediul acestui program.

Descărcarea lui MediaMonkey este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel One Touch Pop Fit

Simplitate în diversitate. Acesta ar putea fi contrastul secolului 21, dacă oamenii nu ar alerga atât de tare după cele...

Închide