Free Folder Hider

free_folder_hiderDiscreția, în ziua de azi, este o calitate rară, tot mai greu de găsit. Mediul virtual a reușit, în ultimii ani, să ne acapareze întru totul, astfel că informațiile care odinioară erau considerate private sunt astăzi mai mult decât publice. Probabil că singurul loc în care putem stoca diferite informații, fără ca acestea să ajungă pe mâinile terților, este propriul computer. Dar și în acest caz se pune problema numărului de persoane care îl accesează.

Pentru a avea garanția că unele sau altele dintre documentele noastre nu pot fi vizualizate de către nimeni altcineva, în afară de noi, este nevoie să apelăm la programe specializate, care să se ocupe de parolarea fișierelor. Free Folder Hider este unul dintre soft-urile gratuite care ne poate ține departe documentele de ochii curioșilor. Programul este ușor de instalat și extrem de facil de utilizat. Odată ce fișierele vor fi parolate, prin intermediul lui Free Holder Hider, acestea nu vor mai putea fi editate, copiate, șterse sau mutate de către nimeni altcineva, în afară de noi.

Cei care doresc să-și protejeze fișierele cu ajutorul lui Free Holder Hider, pot descărca programul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC 8XT

Neîncrederea și scepticismul față de unul sau altul dintre popoare au la bază unele justificări. Probabil că cei mai supuși...

Închide