HTC 8XT

htc_8xtNeîncrederea și scepticismul față de unul sau altul dintre popoare au la bază unele justificări. Probabil că cei mai supuși oprobriului public, la nivel mondial, sunt chinezii. Pentru că o mare parte dintre produsele comercializate în întreaga lume poartă pecetea ”made in China”, există tentația de a pune etichete pe tot ceea ce provine de pe continentul asiatic. Industria tehnologică este însă dovada clară că generalizările pot fi de multe ori nefondate, producătorii de la HTC fiind printre cei mai populari actori pe scena mondială a telefoniei mobile.

Anunțat încă din luna iunie a acestui an, noul model 8XT al celor de la HTC va fi, cu siguranță, unul de succes, în special pentru aceia care nu-și permit investiții foarte generoase în ceea ce privește gadget-urile. Având dimensiuni de 132.1 x 66 x 9.9 milimetri și o greutate de 140 grame, telefonul vine dotat cu un display de 4.3 inchi și o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Memoria RAM atinge 1 GB, iar cea internă 8 GB, aceasta din urmă putând fi suplimentată până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare cu care HTC 8XT va rula este Microsoft Windows Phone 8. La capitolul procesor, noul model HTC va avea un model Dual-Core de 1.4 GHz Krait, cu un chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400.

Camera foto principală va fi de 8 MP, în timp ce camera secundară va atinge 1.6 MP. Smartphone-ul va dispune, pe partea de conectivitate, de rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi, NFC și Bluetooth 3.0.

Disponibil doar în versiunea de culoare violet, HTC 8XT nu are încă un preț stabilit, dar cifrele preconizate pentru acest model se învârt în jurul sumei de 100 de dolari, pentru pachetele cu abonament.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Trilu Downloader

Multe sunt lucrurile care ne plac și informațiile pe care dorim să le aflăm. Majoritatea dintre ele se află în...

Închide