Allview Speed City

Lumea tabletelor, la fel ca și cea a smartphone-urilor, este una în continuă expansiune. Fie pentru a se ralia ultimelor trenduri, fie pentru că o consideră o necesitate, tot mai multe persoane se raportează la tablete ca la un instrument absolut necesar în activitățile de zi cu zi. Și cum moda de astăzi devine cutuma de mâine, toți producătorii de tablete încearcă să-și convingă audiența cu argumente tehnologice care mai de care mai impresionante.

Astfel, gama de tablete își îmbogățeste paleta de produse cu unul de origine românească, lansat de către cei de la Allview. Speed City este numele proaspătului produs, care este un urmaș al lui Allview Speed. Prețul atractiv al tabletei – aproximativ 500 de lei, îi conferă acestuia statutul de opțiune viabilă pe lista de cumpărături a românilor.

Ca detalii tehnice, tableta are un display de 7 inchi, procesor Dual Core Cortex A9 la 1.5 GHz, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, un procesor grafic Dual Core Mali 400 MP2, o memorie internă de 8 GB, extensibilă la 32 GB prin card microSD. Conectivitatea la internet este Wi-Fi și 3G (opțional, prin modem extern).

Produsul poate fi achiziționat online de pe site-ul celor de la Allview sau din magazinele de specialitate.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Winamp Media Player

Muzica, laitmotivul tuturor oracolelor copilăriei sau a chestionarelor care ne vizează pasiunile cele mai fervente, este de multă vreme ținta...

Închide