ShatterProof

amzer_shatter_proofPutem bănui uneori că avalanșa de produse noi cu care suntem asaltați nu înseamnă obligatoriu și o creștere a calității acestora. Din dorința de lansare a cât mai multor ”ustensile” tehnologice, producătorii pot scăpa din vedere anumite aspecte importante pentru cumpărători. În cazul tabletelor sau telefoanelor, unul dintre acestea îl reprezintă ecranul, insuficient de bine protejat, astfel încât să reziste la potențiale lovituri.

În sprijinul acestei probleme au venit cei de la Amzer, o companie americană ce tocmai a lansat la Târgul de Tehnologie CES de anul acesta un nou ecran, capabil să reziste chiar și la ”atacul” unei bormașini. ShatterProof este noua consolare a celor mai puțin îndemânatici dintre noi, care au obiceiul să-și ”agreseze” ecranele telefoanelor mobile, umplându-le de zgârieturi.

Cu o grosime de doar 0.2 milimetri, produsul a trecut cu brio testele SATM (Societatea Americană pentru Testări și Materiale).  ShatterProof este rezistent la orice fel de căzături și zgârieturi și poate fi montat atât pe terminalele celor de la Apple (iPhone, iPad, iPad Mini), cât și pe produsele Samsung sau Nexus.

Prețul acestui minunat scut de protecție împotriva neatenției umane este de doar 59 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Stumble Upon

A face parte din universul tehnologic al secolului 21 nu mai este de mult o opțiune, ci o obligație. Vrem...

Închide