Stumble Upon

stumble_uponA face parte din universul tehnologic al secolului 21 nu mai este de mult o opțiune, ci o obligație. Vrem sau nu, este aproape imposibil să stăm deoparte și să ne facem nevăzuți. Iar vina cea mare le aparține celor care au lansat pe piață tot felul de rețele sociale, motoare de căutare sau alte site-uri care necesită înregistrarea datelor personale.

Totuși, dacă nu putem să ne eschivăm de la participarea ca membri activi la mediul online, putem încerca să petrem un timp de calitate aici. Stumble Upon este locul unde utilul și plăcutul se întâlnesc în favoarea noastră, întrucât putem să avem acces și la informațiile care ne plac, și la cele de care avem nevoie, fără a fi asaltați de alte lucruri care nu prezintă interes pentru noi.

Creat ca o combinație între un motor de căutare și o rețea socială, Stumble Upon este o platformă care ne permite să vizualizăm articole, fotografii sau alte materiale din domeniile de activitate care ne interesează. Crearea unui cont este similară celorlalte rețele sociale, iar asocierea cu alte conturi (LinkedIn, Twitter, Google Plus, Facebook) este și ea permisă. Paginile afișate odată cu apăsarea butonul ”Stumble” sunt generate ca răspuns al preferințelor noastre. Acestea sunt afișate aleator, în funcție de like-urile sau dislike-urile primite de la ceilalți utilizatori din rețea.

Cei care doresc să facă parte din această comunitate își pot face un cont pe site-ul oficial al celor de la Stumble Upon.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Xampp

Pasionații de programare sau cei care folosesc în mod uzual CMS-urile știu că, înainte de a-și lansa proiectele în mediul...

Închide