Blurb.com

blurbTalentul scriitoricesc nu trebuie asociat neapărat cu marile nume ale literaturii sau gazetăriei. Există oameni talentați al căror har nu a fost încă revelat publicului. Și pentru că marea problemă a pasionaților de scriitură, când vine vorba de scoaterea pe piață a unui manuscris, o reprezintă partea de tipar și de încadrare corectă în pagină, pentru un aspect ordonat al lucrării, venim în ajutorul lor cu o soluție simplă și cât se poate de eficientă.

Blurb.com este o platformă care permite celor mai puțini pricepuți pe partea de DTP să jongleze cu diferite facilități, astfel încât să-și poată construi cartea după bunul plac. Soft-ul poate fi folosit atât online, cât și pe propriul calculator. Varianta de Book Smart, care permite descărcarea soft-ului, este și cea mai populară. Există o varietate largă de tipuri și mărimi de cărți pe care le putem folosi, de la cărți foto cu diametrul de 18 centimetri, până la manuscrise clasice de 20 x 25 centimetri.

Dezavantajul acestui soft este acela că, deși poate fi utilizat în mod gratuit, produsul final trebuie achiziționat de la ei, incluzând și documentul .pdf care ar putea fi trimis, spre exemplu, altor edituri sau tipografii. Prețul unei cărți începe de la 10.95 dolari și crește în funcție de dimensiuni, tiraj, număr de pagini sau de tipul de copertă dorit.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nero 9 Free

Consumul de filme sau alte materiale video a fost și va fi întotdeauna o ”ocupație” agreată de toată lumea. Iar...

Închide