TypeWonder

type_wonderPrea puțin contează, în ziua de azi, mijloacele prin care sunt atinse anumite scopuri. Important este să fii în top, și nu felul în care reușești să ajungi acolo. Cel puțin la o primă vedere. Cam așa se întâmplă și cu paginile web. Partea care ocupă cel mai mult timp, pentru cei care se ocupă de optimizare, este să-i aducă pe utilizatori pe site, neținând neapărat cont de metodele folosite. Odată ajunși însă pe respectivul site, trebuie ca și conținutul să fie suficient de interesant, astfel încât internautul să nu fie tentat să părăsească respectivul spațiu virtual, pentru că nu îi stârnește interesul.

Un aspect important pentru cucerirea publicului din mediul online, când vine vorba de site-uri, îl reprezintă fonturile. Deși pentru neinițiați această problemă poate părea una nesemnificativă, lucrurile au evoluat suficient de mult în ultimii doi ani, astfel încât orice detaliu să fie hotărâtor. Dezvoltatorii de site-uri, care țin la aspectul vizual mai mult decât orice, vor fi foarte încântați să folosească platforma TypeWonder. Deși este încă în versiunea Beta, aceasta este extrem de ușor de utilizat și cât se poate de folositoare.

Astfel, dacă dorim să schimbăm fonturile unei anumite pagini web, putem să testăm acest lucru în prealabil, pentru a scuti un timp pe care l-am consuma, eventual, cu tot felul de încercări privind alegerea unuia sau altuia dintre fonturi. Lista de fonturi este extrem de generoasă, astfel că și cel mai pretențios web designer va găsi ceva pe placul său, care să se încadreze perfect în viitorul său site.

Accesarea platformei TypeWonder se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sublight

Oameni pasionați există peste tot în lume. Domeniile în care ne manifestăm preferințele sunt felurite, astfel că o pasiune nevinovată...

Închide