Live 365

live_365Diversitatea muzicală s-a extins în ultimii ani atât de mult, încât este foarte greu să ne canalizăm atenția doar asupra unui anume gen, pe care să-l numim ”preferat”. Odată cu multitudinea de ritmuri apărute pe piață, s-a înmulțit și numărul de frecvențe existente în FM. Tot mai multă lume, fie că ne referim la firme sau persoane fizice, își deschid propriul post de radio, în funcție de preferințele muzicale personale.

Costurile unui astfel de demers nu sunt deloc mici, mai ales dacă postul de radio pe care dorim să-l inaugurăm rulează și în FM, nu doar online. Aparatura necesară, soft-urile, utilitățile, toate acestea formează o notă de plată consistentă, care ar putea depăși cu mult bugetul inițial stabilit de noi. Pentru a soluționa potențialele problemele și a scăpa, pe cât posibil, de costuri exorbitante, putem apela la platforma Live 365. Aceasta oferă posibilitatea tuturor internauților să-și construiască propriul post de radio, la prețuri foarte mici. Există trei tipuri de abonamente pe care doritorii și le pot achiziționa, iar costul acestora ajunge la 4 dolari pe lună, pentru pachetul Bronze, și 29 dolari, pentru cel Gold, care este totodată și cel mai popular.

Crearea unui cont pe Live 365 aduce cu sine și o perioadă de cinci zile de statut VIP. Această facilitate oferă posibilitatea utilizatorilor de a accesa și asculta o multitudine de posturi de radio din întreaga lume, create de ceilalți membri ai comunității, fără niciun cost. Accesarea platformei Live 365 se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Baidu Antivirus

Internetul, cea mai importantă resursă a secolului 21, sursa permanentă de inspirație a omului modern, are și multe puncte negative,...

Închide