Sublight

sublightOameni pasionați există peste tot în lume. Domeniile în care ne manifestăm preferințele sunt felurite, astfel că o pasiune nevinovată poate naște mari proiecte sau duce la descoperiri uimitoare. Pasiunile sunt acelea care ne țin în formă în zilele monotone, în care plafonarea pare să ne acapereze cu totul.

Printre cele mai frecvente și totodată agreabile activități pe care le putem întreprinde este mersul la cinema. Sau, în cazul celor mai comozi dintre noi, vizionarea de filme în propria sufragerie, fără a fi necesară deplasarea la unul din multele spații comerciale existente în România. Pentru aceștia din urmă, care aleg confortul propriului cămin, în detrimentul unei săli mari de cinema, apare o problemă atunci când decid să se uite la filme descărcate de pe Internet: subtitrările. În multe cazuri, aceastea nu sunt disponibile gratuit, iar dacă totuși avem norocul să le găsim, fie sunt decalate, fie nu sunt compatibile cu versiunea de film descărcată de noi.

Există însă o platformă gratuită în mediul online, pe numele său Sublight, care se pretinde a fi cea mai populară din categoria sa și a cărei principală utilitate este aceea de a oferi acces internauților către o mulțime de baze de date pline cu subtitrări. În plus, soft-ul poate detecta filmele deja existente în calculatorul nostru și căuta subtitrările care s-ar putea potrivi versiunii de film pe care îl avem. Programul necesită descărcare și este disponibil atât în versiunea gratuită, cât și în varianta Premium, al cărui cost începe de la 3 euro / an. Căutarea oricărei subtitrări se face similar navigării pe orice motor de genul Google sau Bing, soft-ul fiind extrem de intuitiv și de simplu de folosit.

Sublight este funcțional doar pe sistemul de operare Windows și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
PlayStation 4

Spiritul ludic este, probabil, printre puținele lucruri care ne însoțesc toată viața. Joaca nu e doar o activitate specifică celor...

Închide