PlayStation 4

play_station_4Spiritul ludic este, probabil, printre puținele lucruri care ne însoțesc toată viața. Joaca nu e doar o activitate specifică celor mici, joaca este un veșnic obicei al oamenilor de pe întreg mapamondul. Cine nu-și recunoaște pasiunea pentru joc și joacă, o face doar pentru a se ascunde în spatele unui fals statut de adult.

Activitățile recreative ale secolului 21 diferă cu totul de cele practicate cu mai bine de 20 de ani în urmă. Moda jocurilor impune folosirea de gadget-uri moderne sau de aplicații mai mult sau mai puțin costisitoare. Însă practica cea mai în trend o reprezintă jocul pe consolă, indiferent dacă vorbim de PlayStation sau Xbox. Cea mai nouă lansare organizată, cu ceva luni în urmă de cei de la Sony, a avut în prim-plan noul PlayStation 4, un super-dispozitiv capabil nu doar să ruleze jocuri de tot soiul, dar care permite și navigarea pe Internet sau menținerea contactului online cu alți utilizatori Sony.

Din punct de vedere al dimensiunilor, noua consolă va avea 275 x 53 x 305 milimetri și o greutate de 2800 de grame. Procesorul x86-64 AMD “Jaguar” este dotat cu 8 nuclee, iar placa video 1.84 TFLOPS este susținută de tehnologia next-generation AMD Radeon. Platforma de operare a lui PlayStation 4 este Sony PS4, iar partea de conectivitate a dispozitivului este asigurată de rețelele Wi-Fi și Bluetooth 2.1.  La partea de memorie, noua consolă Sony este imbatabilă, având o memorie RAM GDDR5 de 8 GB și un spațiu de stocare de 500 GB.

Pasionații de gaming din România care doresc să achiziționeze sistemul PlayStation 4 trebuie să știe că acesta nu este disponibil, pentru moment, decât în varianta de precomandă. Luna noiembrie este perioada estimată de către comercianții români pentru distribuirea efectivă a noii console Sony. Existent doar în versiunea de culoare neagră, Play Station 4 va avea un preț de aproximativ 400 de euro. Pachetul integral va conține, ca accesorii, un controller wireless DualShock 4, căști mono, un cablu de alimentare, un cablu HDMI și un cablu USB.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Check Page Rank

Scopul tuturor site-urilor de prezentare create în ziua de azi, precum și al magazinelor online, este acela de a apărea...

Închide