Microsoft Surface

Upgrade-urile permanente și îmbunătățirile constante ale celor de la Apple și Samsung nu îi pot lăsa indiferenți pe cei de la Microsoft. Deși iPad-ul sau Samsung Galaxy sunt produse aflate pe masa multor utilizatorilor de tablete, Microsoft caută să-și facă loc pe piață cu un produs nou, lansat odată cu sistemul de operare Windows 8. Este vorba de Microsoft Surface, o tabletă extrem de cochetă din punct de vedere al design-ului și totodată foarte practică.

Cu o greutate de aproximativ 700 de grame, produsul celor de la Microsoft poate fi folosit atât pentru munca de birou de zi cu zi, cât și pentru jocuri sau conexiuni la rețelele sociale. Tableta dispune de un slot pentru card-urile SDXC, cu o capacitate de până la 64 GB, un port USB și tehnologie Bluetooth 4.0.

Tableta are preinstalat sistemul Windows RT, Microsoft Office 2013 RT și o sumedenie de aplicații Xbox. Alte jocuri sau aplicații pot fi descărcate vizitând magazinul online al celor de la Windows.

Prețul lui Microsoft Surface pornește de la 499 $, și ajunge până la 699 $, pentru varianta de 64GB, cu coperta Black Touch. Aceste prețuri sunt valabile pentru Statele Unite, produsul nefiind încă disponibil în România.

Pentru detalii suplimentare legate de tabletă, puteți vizita magazinul celor de la Microsoft .

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
AVG Anti-Virus FREE 2013

Internetul, resursa numărul 1 în domeniul informațiilor. Internetul, prietenul nelipsit al fiecăruia dintre noi. Internetul, cel care știe totul despre...

Închide