Vodafone Smart III 975

vodafone_smart_3_975Accesibilitatea, în materie de prețuri, este un criteriu de care mulți utilizatori țin cont atunci când decid să-și schimbe ”garderoba telefonică”. Pentru că cele mai inteligente smartphone-uri au și prețuri pe măsura calității lor, o mulțime de clienți aleg să-și îndrepte atenția către telefoane mai puțin performante, dar mai ieftine.

Cei de la Vodafone și-au canalizat energiile către un public mai puțin potent financiar, lansând în această lună un nou model, botezat Smart III 975. Funcționând cu un Mini-SIM, telefonul are dimensiuni de 123.2 x 64.4 x 10.9 milimetri și o greutate de 136 grame. Ecranul de 4 inchi este capacitiv și ajunge la o rezoluție de 480 x 800 pixeli. Sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 funcționează cu un procesor Cortex-A9 de 1 GHz, cu chipset MTK 6575. Memoria RAM este de doar 512 MB, iar cea internă de 2 GB, însă telefonul dispune de un slot de card, care poate avea o capacitate de până la 32 GB. Noul Smart III 975 are integrate rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, precum și sistemul NFC. Camera foto are doar 5 MP, și este dotată cu auto-focus și flash LED.

Construit în versiunile de culoare alb, negru, roz și titan, Vodafone Smart III 975 este disponibil la prețul de 120 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Waudit

Diversitatea lumii acesteia este un argument în favoarea frumuseții sale. Multitudinea de peisaje, de invenții, de limbi, toate acestea ne...

Închide