Waudit

wauditDiversitatea lumii acesteia este un argument în favoarea frumuseții sale. Multitudinea de peisaje, de invenții, de limbi, toate acestea ne fac viața mai interesantă și mai atractivă pe zi ce trece. Probabil că cel mai spectaculos domeniu al zilelor noastre este industria tehnologică, un domeniu care îi fascinează pe cetățenii secolului 21 cu tot felul de produse hibrid, menite să golească buzunarele pasionaților.

De acest domeniu se ocupă, în special, web-developerii, ale căror multiple sarcini le fac existența una nu foarte ușoară. Spre exemplu, crearea unui site poate părea simplă la prima vedere, însă această activitate aduce cu sine o multitudine de potențiale probleme și erori. Pentru că procesul învățării trebuie să fie unul permanent, în special când vine vorba de IT-iști, există anumite platforme oferite ca suport pentru dezvoltatorii de site-uri, astfel încât munca lor să fie una cu cât mai puține erori. Waudit este un site de verificare a codurilor din care este compus un site, extrem de util pentru cei care doresc ca scripturile lor să fie corecte și complete.

Desfășurarea detaliată și dispunerea pe elemente a site-ului propus spre verificare, precum și evidențierea numărului de erori existente sunt mijloace extrem de eficiente de reparare a potențialelor greșeli de script. Waudit este foarte util în special pentru partea de SEO, mai ales că primele pagini ale lui Google au un număr limitat de locuri, iar toată lumea se zbate să ajungă acolo.

Cei care doresc să-și verifice propriile site-uri o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Bandizip

Multitudinea de fișiere și documente care formează vastul univers al Internetului au nevoie de spațiu pe care să ruleze. Chiar...

Închide