Un nou monitor 3D

Modernitatea secolului 21 a depășit de multă vreme toate barierele închipuite și neînchipuite. Ceea ce ieri însemna noutate, astăzi poate fi considerat ca fiind învechit. Viteza cu care industria tehnologică ne pune pe tavă în fiecare zi produse noi este un adevărat impediment în a ține pasul cu moda în acest domeniu.

Dacă acum 15 – 20 de ani achiziția unui Pentium 586 era o uriașă investiție pentru omul de rând, acum este la îndemâna aproape oricărui doritor sa-și cumpere un calculator mai mult sau mai puțin performant.

Cine nu-și mai amintește acele monitoare de PC cu tubul acela uriaș, care ocupau jumătate din spațiul de lucru și care nu aveau nici pe sfert calitățile unui monitor LCD? Dar cine își va mai aminti de monitoarele LCD în următorii 3-4 ani?

Rememorând trecutul, ne întoarcem la prezent. Și pentru că trend-ul zilelor noastre pune preț pe monitoarele 3D, AOC Europe ne prezintă un nou model – AOC D2357Ph, cu un monitor de 23 inchi și un design extrem de atractiv. Acesta oferă posibilitatea comutării de la 2D la 3D și viceversa. Greutatea monitorului este de aproximativ 4 kg, iar pachetul în care este livrat conține CD-ul cu driverele de instalare, un manual al utilizatorului, cablurile necesare conectării și ochelari 3D.

Monitorul poate fi întrebuințat pentru vizionarea filmelor 3D fiind, de asemenea, compatibil cu console precum Xbox 360 și PS3, sau cu playere Blue-Ray.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
New vs. Second Hand

Lumea tehnologică, asemeni întregii industrii mondiale, se împarte în două mari categorii: produsele proaspăt scoase de pe linia de producție...

Închide