AVG Anti-Virus FREE 2013

Internetul, resursa numărul 1 în domeniul informațiilor. Internetul, prietenul nelipsit al fiecăruia dintre noi. Internetul, cel care știe totul despre noi. Internetul – pericolul cel mai mare al lumii moderne.

Dincolo de partea bună și frumoasă a accesului la orice, oricând, există o parte întunecată a platformei virtuale în care ne desfășurăm o mare parte din activitățile zilnice. Virușii, mulți și diverși, mai nocivi sau mai blânzi, ei sunt cei care ne fac de multe ori viața un coșmar. Fie din neatenția sau superficialitatea noastră, fie dintr-un exces malefic al unuia sau altuia, fie din întâmplare, putem să ne virusăm computerele cu mare ușurință. Pentru că sunt oameni care fac bani din crearea de softuri nocive, este mai bine să prevenim un eventual atac informatic, decât să-l tratăm ulterior. Întucât, de cele mai multe ori, reversibilul nu există. Și atunci ne trezim că munca noastră din ultimele luni, sau din ultimii ani, rămâne doar o amintire.

În scopul prevenirii tuturor spyware-urilor, există programele antivirus. Multe dintre ele costă, și nu puțin. Ba mai mult, cu cât gradul de prevenție este mai mare, cu atât crește și prețul acestora. Noi vă recomandăm însă o variantă gratuită – AVG AntiVirus FREE 2013, care poate fi descărcată de aici. Aceasta este o aplicație anti-virus și anti-spyware, realizată de AVG Technologies, ce detectează și oprește virușii, și alte amenințări asemenea.

Pentru cei care doresc un număr mai mare de facilități, există și o variantă cu bani a soft-ului – AVG Internet Security 2013, al cărui preț este de 49,99 $.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Magazinele online

Secolul 21 este unul al tehnologiei și totodată al comodității. Oamenii sunt mult mai practici ca odinioară și caută să-și...

Închide