Remo Recover

remo_recoverRomânia este o țară cu oameni spirituali, a căror principală pasiune este să născocească bancuri și vorbe de duh. Astfel, având în spate atâtea sute de ani, și dicționarul nostru de proverbe a căpătat proporții. Două dintre expresiile pline de înțelepciune ale românilor spun în felul următor: ”graba strică treaba” și ” cine nu deschide ochii deschide punga”. Adresate, în mod evident, celor grăbiți și celor neatenți, proverbele nu par să-și atingă scopul decât după ce omul a fost pățit. Cam așa se întâmplă de multe ori și cu internauții împătimiți care, amețiți de febra navigării pe Internet, își pierd capul și fac anumite lucruri pe care ulterior le regretă.

Una dintre problemele care stârnesc frustrarea utilizatorilor este ștergerea nesăbuită a fișierelor și imposibilitatea recuperării acestora în timp util. Există o multitudine de soft-uri care se ocupă cu recuperarea documentelor pierdute, însă multe dintre ele costă, și nu puțin. Remo Recover este unul dintre programele care oferă și o versiune gratuită, destul de generoasă în opțiuni, care ne poate ajuta să recuperăm o multitudine de fișiere, de diferite formate, indiferent de locul unde acestea au fost stocate.

Remo Recover se adresează atât utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Windows, cât și celor care dețin calculatoare Mac. Printre fișierele ce pot fi recuperate se numără .pdf-urile, .jpeg-urile, .avi-urile sau .swf-urile. De asemenea, chiar și documentele șterse din coșul de gunoi sau cele aflate pe hard-disk-uri externe pot fi și ele readuse la viață prin intermediul lui Remo Recover.

Descărcarea gratuită a programului se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Liquid E2

Competițiile continentale par să rămână în umbra celor inter-țări, care sunt mult mai aprige și mai pline de justificări. Totuși,...

Închide