3D Crafter

3dcrafterFormele și culorile fac parte din viața noastră de zi cu zi. A beneficia de ele este un drept comun al nostru, al tuturor. A le manipula după bunul plac însă nu este la îndemâna oricui. Pentru asta există graficieni, arhitecți, designeri sau pictori. Și pentru că laitmotivul secolului 21 este progresul tehnologic, oamenii s-au adaptat, iar meseriile practicate odinioară cu foaia în față și creionul în mână nu mai sunt deloc un obicei des întâlnit.

Există o pleiadă de soft-uri, gratuite sau nu, menite să vină în ajutorul celor care lucrează cu forme sau culori. Unul dintre ele este 3D Crafter, un program de modelare și animație 3D, ce dispune și de o variantă gratuită. Programul este o resursă excelentă, în special pentru începătorii care nu doresc să ”intre în pâine” în acest domeniu, folosind soft-uri mai complicate, precum 3D Max sau Maya.

3D Crafter poate fi utilizat atât pentru desene simple, cât și pentru realizarea unor clădiri sau siluete de oameni. În același timp, uneltele de modelare ne pot fi de folos în deformarea, sculptarea sau pictarea formelor 3D.

Variantă gratuită a programului poate fi descărcată de pe site-ul oficial al celor de la Amabilis.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ShatterProof

Putem bănui uneori că avalanșa de produse noi cu care suntem asaltați nu înseamnă obligatoriu și o creștere a calității...

Închide