Nero WaveEditor

nero_wave_editorDiversitatea este o calitate a secolului 21. O calitate care începe să-și extindă influențele tot mai mult. Meseriile au devenit tot mai numeroase, genurile muzicale s-au înmulțit, producțiile cinematografice și-au sporit numărul, iar populația planetei a căpătat și ea proporții uriașe, contribuind astfel la o lume din ce în ce mai pestriță.

Muzica, adulată și consumată de atâția indivizi, de pe toate meleagurile lumii, odinioară extrem de simplă, în complexitatea ei, a devenit un instrument tot mai greu de manevrat. Asta pentru că au apărut tot soiul de intrumente de înregistrare și de prelucrare a sunetelor, încât foarte puțini sunt aceia capabili de a ”face” muzică. Cei care nu sunt însă experți, dar vor să se joace cu liniile melodice ale pieselor preferate, pot încerca Nero WaveEditor, un soft gratuit ce permite atât înregistrarea, cât și editarea audio. Astfel, dacă suntem la începutul unei cariere de muzicieni, putem să ne promovăm singuri stocând câteva piese, cu ajutorul lui Nero WaveEditor, și aducându-le îmbunătățirile necesare, prin intermediul filtrelor pe care programul ni le pune la dispoziție. Printre fișierele audio compatibile cu acest soft se numără cele de tipul .mp3, .wav, .aac, .ogg, .wma, .mp4, .flac, .ac3 sau .wma.

Nero WaveEditor are o interfață destul de prietenoasă, care n-ar trebui să pună probleme niciunui pasionat într-ale muzicii. Compatibil cu sistemul de operare Windows, programul poate fi descărcat, fără niciun cost, de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus Zenfone 5

Varietatea nu este un termen tocmai necunoscut producătorilor din domeniul telecomunicațiilor. Aceștia sunt în permanență în priză, atunci când vine...

Închide