Hornil StylePix

hornil_style_pixPentru că editarea foto este tot mai la modă și pentru că perfecțiunea, într-o fotografie, e un ”must”, trebuie ca toată lumea să aibă acces la acest spațiu virtual al retușărilor. Pentru că soft-uri precum Adobe Photoshop sau Lightroom nu sunt la îndemâna oricui, nici pentru a fi achiziționate, nici pentru a fi întrebuințate, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să căutăm programe mai simple, accesibile tuturor, care să nu implice un timp de lucru îndelungat.

StylePix este unui dintre soft-urile gratuite care dispune de un meniu de lucru intuitiv, capabil să realizeze imagini impresionante cu doar câteva comenzi. Retușarea, editarea și procesarea fotografiilor, prin schimbarea luminozității, a saturației sau prin adăugarea de filtre devine o activitate extrem de simplă, cu ajutorul lui StylePix. Programul permite și crearea unor imagini de 0, cum ar fi bannerele sau alte materiale publicitare.

Formatele foto suportate de către StylePix sunt .png, .jpg, .bmp, .tif, .gif și .tga. Soft-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Programul poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC First

Companiile asiatice își fac concurență unele altora printr-o muncă asiduă și printr-o mulțime de inovații tehnologice, care au scopul de...

Închide