AIMP 3

aimpDacă făceam un sondaj de opinie, acum zece ani, cu privire la playerele întrebuințate pentru a asculta muzică, probabil că o mare parte dintre români ar fi adus în discuție Winamp-ul, foarte popular în vremea aceea și încă extrem de utilizat și în zilele noastre. Totuși, dacă atunci puteam vorbi de alternative prea puține, acum piața e plină de playere de tot soiul.

Unul dintre acestea este AIMP, un instrument similar Winamp-ului, gratuit și întrebuințat pentru redarea a diferite formate audio sau video, printre care și MP1, MP2, MP3, OGG, WAV sau WMV. Programul oferă și opțiunea de conversie, fie a fișierelor audio sau video, fie a CD-urilor în formate precum WMA, MP3, WAV sau OGG. Avantajul major al folosirii acestui soft îl reprezintă resursele foarte reduse pe care le consumă, atunci când este pus la lucru. Cei care fac transcript-uri de orice natură vor fi și ei încântați de AIMP, întrucât acesta permite memorarea unor ”hotkeys” pentru manevrarea mai rapidă a opțiunilor de ”undo / redo” sau ”play / pause”.

Design-ul nu a fost nici el uitat de către cei care au creat acest program, utilizatorul având opțiunea de a alege dintr-o varietate de skin-uri.

Cei care doresc, pot descărca programul de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Vertu Ti Android

Pentru că ultimii 5 ani au avut ca laitmotiv cuvântul ”criză”, a vorbi despre lux este cu siguranță o infatuare....

Închide